10 SUUPISTET PIDULAUALE: muhedad ampsud, mida terve õhtu ja öö laual hoida
Klikka retseptil: Peekoniporgandid
Lihtne suupiste, millest on võimalik ka kõht täis saada. Valmista eos topeltkogus, sest need suupisted on alati ühed populaarsemad.
Klikka retseptil: Verikäkikrõpsud palsamiäädikakastmega
Nutika krõps, mis ei vaja pikka ettevamistusaega.
Klikka retseptil: Lõherullid ürdise toorjuustuga
Omagraavitud lõhe sobib suurepäraselt pidulike kalarullide valmistamiseks.
Klikka retseptil: Muredad juustu-ürdiküpsised
Iseküpsetatud soolased küpsised on iga juustuvaagna või suupistelaua au ja uhkus.
Klikka retseptil: Piparkoogihõngulised pähklid
Piparkoogimaitseaine on mõnus mugavustoode, kus on erinevad vürtsid juba kokku segatud. Soovi korral võid maitseainesegu ka ise valmistada või teha pähkleid vaid näiteks kaneeliga.
Klikka retseptil: Marineeritud juust oliividega
Eksklusiivne suupiste, mis säilitab külmkapis hea maitse vähemalt paari nädala jooksul.
Klikka retseptil: Heeringa-kodujuustutäidisega minitomatid
Heeringa ja kodujuustu täidisega väikesed tomatid näevad kenad välja ning maitsevad oivaliselt (20 tk).
Klikka retseptil: Gingersnapid
Maitsevad hästi igal aastaajal, aga eriti sobivad jõululauale.
Klikka retseptil: Hurmaa-tsitruse salat
Rikkaliku söömaaja lõpetuseks passib kerge puuviljasalat imehästi. Kaunivärviline salat lausa kutsub end sööma, lisaks vitamiinirikastele puuviljadele,on kastmes talvisele ajale sobivalt paras annus tervistavat ingverit.
Klikka retseptil: Peekonis brokoli
Kui kasutad sügavkülmutatud brokolit, võta see pisut varem välja sulama. Keera iga brokoliõisiku ja kuivatatud tomati killukese ümber peekon. Küpseta 15 minutit 180-kraadises ahjus.
Kommentaarid (0)