LõherullidFoto: Mari-Liis Ilover
9. detsember 2013, 04:45
Lõherullid ürdise toorjuustuga
Omagraavitud lõhe sobib suurepäraselt pidulike kalarullide valmistamiseks.
Kogus: seitsmele
Koostisosad
150 g Maitsestamata toorjuust
1 sl Hakitud till
1 sl Hakitud murulauk
200 g Graavilõhe
KAUNISTAMISEKS
Maitseroheline
Roseepipar
Valmistamine
1. Sega toasoe toorjuust tilli ja murulauguga. Lao paraja suurusega toidukilele õhukesed kalaviilud, servad üksteise peal, nii et moodustuks ristkülik. Määri sellele toorjuust. Keera tihedalt rulli. Mässi rull toidukilesse ja hoia tahenemiseks järgmise päevani külmkapis.
2. Serveerimiseks lõika rullist terava noaga õhukesed viilud. Kaunista hakitud maitserohelise ja roseepipra terakestega.
3. Vaata graavilõhe retsepti SIIT!
Kommentaarid (0)