Verikäkikrõpsud palsamiäädikakastmegaFoto: Arno Mikkor
Eesti köök
27. oktoober 2014, 02:25

Verikäkikrõpsud palsamiäädikakastmega

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Verikäkk
80 ml Palsamiveiniäädikas
50 g Põldmarjad
50 g Suhkur
2 spl Vesi
1 spl Metspähkliõli
Tšillipulber (maitse järgi)
Sool

Valmistamine
1. Lõika verikäkk umbes 2-3 mm paksusteks viiludeks ja küpseta 180-kraadises ahjus mõlemalt poolt 2-3 minutit.
2. Pane ülejäänud ained potti, lase keema ja keeda umbes 10 min tasasel tulel.
3. Püreeri saumikseriga ja kurna läbi sõela. Serveeri koos verikäkikrõpsudega.