Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Uudised
Väärindame vana kartulit
TERVISTAV NAAT 10 MOEL: valmista naadivõrsetest pestot, omletti, kooki ja moosi!
KUUS RETSEPTI: salatikastmete pillerkaar kroonib kerget kevadist kõhutäit
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus pakk võid maksab 1,19 eurot, kilo seapraadi 3,99 eurot ja kilo juustu 5,98 eurot
(2)
1, 2, 3 JA VALMIS! Juustupirukas prosciutto’ga
SUUR MAITSETEST | Otsime hummust, millel on maitsesügavust ja määritav tekstuur
EI SAA VÕÕRSIL ILMA EESTI TOIDUTA! „Iga kord läksin tagasi kohvritäie toidukraamiga ja värisesin piiril.“
(4)
SÄÄSTUJUHT | TOITEV JA MAITSEV: sardellipanniroog ja põhjata hakklihapitsa
SISUTURUNDUS
Rohkem
Unusta jalavalu ja veeniprobleemid!
KINGIIDEE EMADEPÄEVAKS: kaunid Marmara ehted
PRANTSUSE KÖÖK: mida pakuvad gurmeenädalad Goût de France? Millist prantsuspärast rooga võiks kodus teha?
KAHVEL KOLIB: selgus 2024. aasta Eesti toidupiirkond
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus kilo sidruneid maksab 78 senti, kilo friikaid 2,25 eurot ja kilo sardelle saad kätte 3,58 euroga
SÄÄSTUJUHT | LIHTNE JA KERGE: kapsaomlett ja spargli-fetasalat
VÄÄRIB PROOVIMIST: mida teha kikerhernest + nipid maailma parima hummuse valmistamiseks
Kolm retsepti: umbrohutoidud, mis on täis turgutavaid vitamiine ja lummavaid maitseid
KUNI 50% VÄHEM SUHKRUT | Sirje Potisepp: tootjad on juba kaheksa aastat magusat koomale tõmmanud enne igasugust suhkrumaksu
(8)
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus pakk võid maksab 99 senti, karp mune 1,38 eurot ning köögivilja saad kätte poole odavamalt
Katseta kodus: Anu Saagimi täiuslik tassikook
ANGERJAS: kui kaua meil söömisrõõmu veel jätkub? Mida valmistada kohast?
(1)
SÄÄSTUJUHT | VÄRVIKAD VORMIROAD: köögivilja-pastavorm ja paprikaga hakkliha-riisivorm
GALERII | VEINIMESS KULTUURIKATLAS: veinisõprade tippsündmust tähistati 12-liitrise šampanjaga
ÕIGET POKAALI OTSIDES | Eesti sommeljeede juht Kristjan Markii: kuidas kujundada veinide maitsemaailma läbi vormi
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus paki võid saad kätte vaid sendi eest ning kilo suhkrut maksab 85 senti, kilo tatart 1,99 eurot ja kilo maasikaid 4,98 eurot
KARULAUK ON KOHAL! Kevadine päästeingel puhastab ja turgutab keha (+ 10 retsepti)
(1)
MÕNUGA MUNE! 10 retsepti, mida hakata pihta koksimisest üle jäänud kraamiga
TAHAD LIHASÖÖMIST VÄHENDADA? Alusta grillihooaega juustuga
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss