Marineeritud juust oliividega
Kogus: ühele
Koostisosad
350 g tahke juust
1 purk (370g) rohelised kivideta kreeka oliivid
2 tk väike punane tšillikaun
8 oksakest Tüümian
MARINAAD
2 dl heamaitseline õli
0.5 dl valge palsamiäädikas
1 spl mesi
0.5 dl sidrunimahl
1 tk sidruni riivitud kollane koor
0.5 tl sool
Valmistamine
Tükelda juust, nõruta oliivid ja loputa puhta veega. Lõhesta tšillikaunad ning kaabi seemned välja; tükelda kaunad. Pane liitrisse purki vaheldumisi juustukuubikuid ja oliive, nende vahele tšillitükikesi ja tüümianioksi. Klopi marinaadiained põhjalikult läbi ning kalla purki. Lase enne tarvitamist vähemalt ööpäev külmas maitsestuda.
Kommentaarid (0)