Hommikusöögi retseptid

Gingersnapid 

Triin Saue, 14. detsember 2004, 09:32
Gingersnapid
Maitsevad hästi igal aastaajal, aga eriti sobivad jõululauale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3/4 tassitäit margariini või võid
1 tassitäis suhkrut
1/4 tassitäit tumedat siirupit
1 muna
2 tassitäit jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl soola
1 sl jahvatatud ingverit
1 tl jahvatatud kaneeli
suhkrut pinnale

Valmistamine
  Vahusta toasoe või suhkruga, kuni segu muutub heledaks ja õhuliseks. Lisa siirup ja muna ning sega korralikult. Sega omavahel jahu, sool, küpsetuspulber ja maitseained ning lisa osade kaupa võisegule. Vormi tainas pallikesteks ja veereta neid suhkrus. Aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile, jättes pallikeste vahele vaba ruumi. Küpseta 10-12 min 200º C juures, eemalda plaadilt ja lase jahtuda. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee