Jäise banaanijogurtiga täidetud maasikad Foto: Jaan Heinmaa
Toidutare eile 10:21
Maasikad on teadagi kõige paremad otse peenralt või kausist suhupistetuna. Meil on mõned lihtsad nipid lisaks, kuidas maasikatest vähese vaevaga toredaid hõrgutisi teha!

Maasikad on praegu liiati veel kõige paremad ning ning nende hind pole enam nii kõrge. Hea maasikadessert ongi vaid jäätise või vahukoore lisamine, ent meie arhiivist leiab ka suts põnevamaid kooslusi.

Klikka retsept: Kitsejuustutäidisega maasikad 

Kitsejuustutäidisega maasikad Foto: Eva Pärtel

Lihtne suupiste, mis väga maitsekas!

Klikka retseptil: Jäise banaanijogurtiga täidetud maasikad 

Jäise banaanijogurtiga täidetud maasikad Foto: Jaan Heinmaa

Imelihtne efektne suupiste, mille võib kaunistada marjade, mandlite, pähklite või šokolaadiga.

Klikka retseptil: Maasikad sidrunikastme ja lumepallidega 

Maasikad sidrunikastme ja lumepallidega Foto: Jaan Heinmaa

Õhuline kerge dessert sobib mis tahes suvise söömaaja lõpuks. Nii kastmed kui ka lumepallid võid varem valmis teha.

Klikka retseptil: Maasikad roseepipra ja vanillijäätisega 

Maasikad roseepipra ja vanillijäätisega Foto: Jaan Heinmaa

Lihtne, hea ja magus....vaid maasikad ja vanillijäätis peavad olema esmaklassilised.

Klikka retseptil: Mündised maasikad veinikastme

Mündised maasikad veinikastmes Foto: Jaan Heinmaa

Värsked maasikad mündi-veinikastmes on suviselt karge magustoit. Veini võid asendada ka viinamarjamahlaga, sel juhul vähenda suhkru kogust.

Klikka retseptil: Maasikad palsamiäädikakastmes 

Maasikad palsamiäädikakastmes Foto: Jaan Heinmaa

Trendi-magustoit. Basiilik ja must pipar lisavad asjale vürtsi.

Klikka retseptil: Apelsinimarinaadis maasikad 

Maasikad apelsiniga Foto: Toidutare

Väga pidulik serveerida kas jäätise või šerbetiga.