Kiudainerikkad toidud

Kitsejuustutäidisega maasikad 

Eva Pärtel, 29. mai 2017, 03:53
Kitsejuustutäidisega maasikadFoto: Eva Pärtel

Koostisosad
20 tk Suur maasikas
75 g Pehme kitsejuust
20 tk Spinati- või rukolaleht
2 spl Rõstitud pähklid
2 spl Palsamiäädikas

Valmistamine
1. Lõika maasikatel ära lehed ja tee väikese noaga ettevaatlikult iga maasika keskele auk.
2. Kui soovid, et maasikad ka püsti püsiksid, lõika maasikate põhjad tasaseks.
3. Sega kitsejuust õhulisemaks ja pane kondiitrikotti. Seejärel pigista maasikatesse juustutäidis.
4. Tõsta kaunistuseks juustule näputäis hakitud rohelist ja raputa peale hakitud pähkleid.
5. Vahetult enne serveerimist tilguta maasikatele palsamiäädikat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee