Toiduuudised

Mugi muru: praegu on õige aeg süüa nõgest ja naati (6)

Kersti Eero, 20. mai 2017, 04:00
MINERAALILADU: «Spirulina ja klorella on tuntud smuutisegud ja supertoidud, aga tegelikult on meie nõges hoopis tõhusam väetoit,» ütleb Margit Kirsipuu.Foto: Stanislav Moškov

Kõige kindlam viis tülikast umbrohust vabaneda olevat see ära süüa. Nali naljaks, aga see ongi hea mõte, sest nõgeses on palju rauda, naadis räni ja hapuoblikas aitab taastada C-vitamiini varusid.

"Spirulina ja klorella on tuntud smuutisegud ja supertoidud, aga tegelikult on meie nõges hoopis tõhusam väetoit.

Esivanemad on aastasadu nõgest söönud, aga teadmine taime tervendavast toimest kipub unustusehõlma vajuma," ütleb Margit Kirsipuu. Ta arvab, et viimane aeg oleks nõgese juurde tagasi pöörduda. Ja millal siis veel, kui mitte kevadel.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

6. juuni 2018, 12:31
Eesti naine loodab nõgesepulbrimüügiga jõuda ka Aasiasse ja Ameerikasse
20. november 2017, 15:50
Kuus supertoitu, mis aitavad pimedal ajal tervist hoida
14. juuni 2017, 15:14
LASTEARST TULETAB MEELDE: veganlus ei sobi lastele
21. mai 2017, 09:59
Väliskomisjoni visiit Hiina keskendub kahepoolsetele suhetele ja julgeolekuküsimustele