MINERAALILADU: «Spirulina ja klorella on tuntud smuutisegud ja supertoidud, aga tegelikult on meie nõges hoopis tõhusam väetoit,» ütleb Margit Kirsipuu.Foto: Stanislav Moškov
Kersti Eero 20. mai 2017 04:00
Kõige kindlam viis tülikast umbrohust vabaneda olevat see ära süüa. Nali naljaks, aga see ongi hea mõte, sest nõgeses on palju rauda, naadis räni ja hapuoblikas aitab taastada C-vitamiini varusid.

Kõige kindlam viis tülikast umbrohust vabaneda olevat see ära süüa. Nali naljaks, aga see ongi hea mõte, sest nõgeses on palju rauda, naadis räni ja hapuoblikas aitab taastada C-vitamiini varusid.

"Spirulina ja klorella on tuntud smuutisegud ja supertoidud, aga tegelikult on meie nõges hoopis tõhusam väetoit.

Esivanemad on aastasadu nõgest söönud, aga teadmine taime tervendavast toimest kipub unustusehõlma vajuma," ütleb Margit Kirsipuu. Ta arvab, et viimane aeg oleks nõgese juurde tagasi pöörduda. Ja millal siis veel, kui mitte kevadel.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad