Fleur Sprenk lubab burgerid kasvõi ise klientidele kohale viia. Foto: Martin Ahven
Toiduuudised
27. märts 2020, 15:25

VIIRUS TAPPIS RESTORANID: kes nutab ja koondab, kes vuhib teha kaasavõetavat toitu (3)

Restoranid, mis veel kuu tagasi erinevate romantiliste tähtpäevade ajal pidid kliente ukselt tagasi saatma, on eriolukorra ühed esimesed surmajuhtumid. Ent mitte kõik toitlustajad pole COVID-19 viirushaigusele alla vandunud, vaid on suutnud enda etegvuse nappide päevadega ümber korraldada.

Restoranid, mis veel kuu tagasi erinevate romantiliste tähtpäevade ajal pidid kliente ukselt tagasi saatma, on eriolukorra ühed esimesed surmajuhtumid. Ent mitte kõik toitlustajad pole COVID-19 viirushaigusele alla vandunud, vaid on suutnud enda etegvuse nappide päevadega ümber korraldada.

Nendel päevadel pole hea olla chef. Eriti, kui sa oled olnud oma alal edukas, oled suutnud endale võidelda à la carte klientuuri restoranis, kuhu peab kuumematel aegadel laua kinni panema mitu päeva varem. Üheainsa nädalaga kadusid kõik su kliendid, kadus kassavoog ning sa pead meeleheites koostama avaldusi, et saada veidigi osa riiklikust abipaketist.

Edasi lugemiseks: