VIIRUS TAPPIS RESTORANID: kes nutab ja koondab, kes vuhib teha kaasavõetavat toitu (3)
, 27. märts 2020 15:25
Fleur Sprenk lubab burgerid kasvõi ise klientidele kohale viia. Foto: Martin Ahven
Restoranid, mis veel kuu tagasi erinevate romantiliste tähtpäevade ajal pidid kliente ukselt tagasi saatma, on eriolukorra ühed esimesed surmajuhtumid. Ent mitte kõik toitlustajad pole COVID-19 viirushaigusele alla vandunud, vaid on suutnud enda etegvuse nappide päevadega ümber korraldada.
Nendel päevadel pole hea olla chef. Eriti, kui sa oled olnud oma alal edukas, oled suutnud endale võidelda à la carte klientuuri restoranis, kuhu peab kuumematel aegadel laua kinni panema mitu päeva varem. Üheainsa nädalaga kadusid kõik su kliendid, kadus kassavoog ning sa pead meeleheites koostama avaldusi, et saada veidigi osa riiklikust abipaketist.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
3 KOMMENTAARI