Toiduuudised

VIIRUS TAPPIS RESTORANID: kes nutab ja koondab, kes vuhib teha kaasavõetavat toitu (3)

Manona Paris, 27. märts 2020 15:25
Fleur Sprenk lubab burgerid kasvõi ise klientidele kohale viia. Foto: Martin Ahven

Restoranid, mis veel kuu tagasi erinevate romantiliste tähtpäevade ajal pidid kliente ukselt tagasi saatma, on eriolukorra ühed esimesed surmajuhtumid. Ent mitte kõik toitlustajad pole COVID-19 viirushaigusele alla vandunud, vaid on suutnud enda etegvuse nappide päevadega ümber korraldada.

Nendel päevadel pole hea olla chef. Eriti, kui sa oled olnud oma alal edukas, oled suutnud endale võidelda à la carte klientuuri restoranis, kuhu peab kuumematel aegadel laua kinni panema mitu päeva varem. Üheainsa nädalaga kadusid kõik su kliendid, kadus kassavoog ning sa pead meeleheites koostama avaldusi, et saada veidigi osa riiklikust abipaketist.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

21.01.2021
NÄLG RESTORANIPIDAJATE SEAS: mida teha, et #päästaEestitoidukohad?
11.11.2020
LÄBI MASKI EI SÖÖ? Black Food Festival lükkub kevadesse, ent Tallinna restoraninädal lõi rekordi
27.08.2020
TÕELINE MÄRUL ALLES TULEB: ameti maha pannud tippkokk ennustab tõeliselt karme aegu restoraniäris
17.05.2020
VÄLIRESTODE STIILINÄITED: vaata, kuidas maailmas söögikohad viirust tõrjuvad