PARIM KOOK PIDUPÄEVAKS! Juustukoogikihiga šokolaadikook
, 7. märts 2020 06:35
Foto: Ragne Värk
Juustukoogikihiga šokolaadikook on tõeliselt rikkalik, maitserohke ja üllatusi täis. Kuigi koogi maitsestumiseks ja seismiseks läheb omajagu aega, on selle valmistamine iseenesest väga lihtne.
Selle koogi valmistamiseks on vaja kahte vormi: üht läbimõõduga 22–24 cm ja teist läbimõõduga 20 cm. Koogist saab lõigata12 viilu. Valmistamisaeg: 1 tund + küpsemis- ja tahenemisaeg.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse