Toiduuudised

SÜGISMAITSED PURKI | Marineeritud küüslauguküüned 

Ragne Värk, 5. oktoober 2019, 06:00
Marineeritud küüslaugudFoto: Ragne Värk

Marineeritud küüslauguküüned on meeldivalt mahedad, seetõttu passivad need hästi erinevate toitude maitsestamiseks.

Kogus: 300 ml purkValmistamisaeg: 30 minutit

Koori küüslauguküüned. Pane maitseained purgi põhja ja täida purk küüslauguküüntega. Võta võrdses koguses vett ja äädikat, kuumuta keemiseni ja vala purki küüslauguküüntele. Sulge purk kohe kaanega ja pane jahedasse.Alates kolmandast päevast pärast valmistamist on küüslauguküüned söömiseks valmis!

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

25. oktoober 2019, 21:00
Õige aeg organismi turgutada: küüslauk aitab nohu vastu