SÜGISMAITSED PURKI | Marineeritud küüslauguküüned
, 5. oktoober 2019, 06:00
Marineeritud küüslaugudFoto: Ragne Värk
Marineeritud küüslauguküüned on meeldivalt mahedad, seetõttu passivad need hästi erinevate toitude maitsestamiseks.
Kogus: 300 ml purkValmistamisaeg: 30 minutit
Koori küüslauguküüned. Pane maitseained purgi põhja ja täida purk küüslauguküüntega. Võta võrdses koguses vett ja äädikat, kuumuta keemiseni ja vala purki küüslauguküüntele. Sulge purk kohe kaanega ja pane jahedasse.Alates kolmandast päevast pärast valmistamist on küüslauguküüned söömiseks valmis!
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare ja Kalale artikleid. Tellimus olemas? Logi sisse