Toiduuudised

RETSEPT | Kohupiima-mustasõstrakreem magusa kamahapukoorega 

Laura Strandberg, 6. juuli 2019, 15:29
See magusroog sobib teinekord ka lõuna- või õhtusöögiks.Foto: Laura Strandberg
Vitamiinirikas sõstrakreem on rammus magustoit, mis annab täiskõhutunde pikaks ajaks. Mõnel päeval sobib see suure magusaisu korral ka lõuna- või õhtusöögi asemel!

Selle retsepti järgi saad neli väikest või kaks suurt portsu.

Vaja läheb:
300 g hapukoort
3 + 2 tl suhkrut
2 sl kama
2 + 1 dl musti sõstraid
100 g teralist maitsestamata kohupiima

Valmista sõstrakreemi nii:
1. Sega hapukoor 3 tl suhkru ja kamaga.
2. Püreesta 2 dl musti sõstraid kohupiima ja 2 tl suhkruga.
3. Jaga hapukoore-kamasegu magustoidukausside või pokaalide vahel. Kalla peale mustasõstra-kohupiimakreem. Kaunistuseks puista magustoitudele mõni sõstar!

Hea teada! Sobib valmistada ka punaste sõstardega.

Samal teemal

19. oktoober 2019, 06:25
Tervisliku hommiku kõhutäide: toortatrajahust sõrnikud
21. juuli 2019, 16:21
Eksootiline maius: vaarikapuding tšiiaseemnete ja pähklivõiga
7. juuli 2019, 19:35
Toit kaheks päevaks: lillkapsa-kukeseene panniroog ja köögivilja-kukeseenekotletid
3. juuli 2019, 06:10
Kohupiimakook rabarberi ja kullakarva aprikoosidega!