Toiduuudised
9. juuli 2019, 13:26

SUVEMAITSED PURKI! Vaata, kuidas valmistatakse juustu kõrvale sobivat maasikatšatnit

Koled malbest maasikamoosist juba tüdinenud, on aeg see retsept ette võtta. Sobib nii valgehallitusjuustu kui ka teiste meelepäraste juustude kaaslaseks. Hea lisand ka pannkookidele ja paksudele vahvlitele.

Koled malbest maasikamoosist juba tüdinenud, on aeg see retsept ette võtta. Sobib nii valgehallitusjuustu kui ka teiste meelepäraste juustude kaaslaseks. Hea lisand ka pannkookidele ja paksudele vahvlitele.

Mitmele: 1 purgike Valmistamisaeg: 30 min

Tükelda maasikad ja pane koos apelsinikoore ning -mahlaga potti. Lisa riivitud ingver. Lase keema tõusta ja jäta tasasele tulele podisema, kuni maasikad on pehmed. Lisa moosisuhkur, kaneel ja kardemon. Kui soovid tšatnile pisut õhetavat mekki, lisa Cayenne’i pipart. Keeda veel u 10 minutit. Seejärel tõsta moos puhastatud purki!

Edasi lugemiseks: