Toiduuudised

Lugu ilmus esmakordselt 02.06.2019

BURGERIHULLUS KOGUB TUURE! Hamburgerite pikk teekond kiirtoidust gurmeeroaks (+ retseptid!) 

Manona Paris, 28. mai 2021 08:55
Evelin Ilvese burger.Foto: Tiina Kõrtsini
Hamburger on tänapäeval juba nii peen roog, et seda passib pakkuda ka presidendi vastuvõtul ja gurmeekokad avavad järjest buksiputkasid. Tee sinagi üks tore enda maitse järgi burks kaunist kevadpäeva tähistama.

Maailmas jaotatakse juba ammu hamburgerid kaheks – gurmee- ja kiirtoiduvariant. Ühist on neil vaid niipalju, et mõlemad koosnevad lihast ja salatist kahe küpsetiseviilu vahel.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

25.09.2020
Eesti mees kaebas McDonald’si kohtusse ja nõuab valurahaks üle miljoni!
27.08.2020
HEAD BURKSIPÄEVA! 10 pöörast, lahedat ja lõbusat burgerit igale maitsele
29.05.2019
„SEST BURGEREID ARMASTAVAD KÕIK“: tippkokk Mart Klaas avas kiirtoiduputka
24.10.2016
Feta-veiseliha burgerid spinatiga