Kiudainerikkad toidud

Suvikõrvitsapannkoogid 

Lia Virkus, 11. august 2014, 02:09
SuvikõrvitsapannkoogidFoto: Jaan Heinmaa
Kui valmivad omamaised suvikõrvitsad, armastan teha neist väikseid pannkooke. Söön neid lihtsalt niisama otse pannilt või koos hapukoore või kodujuustukastmega.

Koostisosad
500 g Jämedalt riivitud suvikõrvits
1 tk Sibul (väike)
3 sl (Täistera)nisu- või speltajahu
4 tk Muna
Sool
2 sl Hakitud lehtpetersell
Võid või õli praadimiseks

Valmistamine

1. Riivi koorega suvikõrvitsad ja sibul jämeda riiviga, pigista vesi välja.

2. Lisa riivitud ainetele munad, hakitud petersell ja jahu.

3. Sega ühtlaseks tainaks ja maitsesta soolaga.

4. Kuumuta pannil või või õli, tõsta sinna väiksed tainakuhjad ja prae küpseks.

5. Söö kohe soojalt!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee