Toiduuudised
16. november 2015, 06:25

Tartus avab uksed Toidukino

Tartu Elektriteater avab 11. detsembril viieks õhtuks pop-up kinorestorani Toidukino. Publikut ootavad ees hubane õhkkond, hoolikalt valitud filmiprogramm ning mitmekäiguline õhtusöök restorani Krempel kokkadelt.

“Toidukino on inspireeritud mitmel pool maailmas igapäevaselt tegutsevatest kinorestoranidest. Soovime pakkuda ka eesti publikule kinoelamust, mis haaraks kõiki meeli,” rääkis Elektriteatri eestvedaja Andres Kauts. “Elektriteatri Toidukino teeb eriliseks see, et kostitame igal õhtul publikut erineva toiduga, mis on inspireeritud linastuva filmi süžeest,” lisas Kauts.

Toidukino filmimenüüst leiab eri maailma paigust pärit värskemaid kui ka vanemaid teoseid. Uuematest filmidest linastuvad humoorikas ungari kassahitt “Rebashaldjas Liza”, südamlik toidufilm “Saja sammu teekond” ning põnev ulmefilm “Marslane”. Vanematest filmidest on harukordne võimalus näha suurel ekraanil jaapani nuudlivesterni “Tampopo”, mille aitab tartlasteni tuua Jaapani Suursaatkond Eestis, ning moodsa aja film noiri “Chinatown”.

Rohkem infot filmide, Toidukino ja piletite kohta leiab Facebookist ja Elektriteatri kodulehel elektriteater.ee.