Eesti köök

Karulauguvõi 

Lia Virkus, 10. mai 2018 04:39
Foto: Jaan Heinmaa
Karulauguvõi valmib lihtsa vaevaga ja on imehea peolaual koos rukkinöpsidel või värskelt küpsetatud rukkileival. Samuti tasub seda ka karpidega sügavkülma panna, kui hooajaliselt karulauku palju käes. Samuti on karulauguvõid hea panna ka valmisgrillitud lihale ja kalale, sulades annab kõigele imehea maitse.

Koostisosad
250 g Toasoe või
70 g Karulaugulehed
Sool
Must pipar
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl

Valmistamine

Pese karulaugulehed, kuivata ja haki väga peeneks. Sega võiga, maitsesta sidrunist pressitud mahla, soola ja pipraga.

Samal teemal

05.05.2019
EVELIN ILVESE KOKAKOOL: et äreval ajal närve rahustada – juustupannkoogid karulaugupestoga
04.05.2019
Putked: mets on uusi maitseid täis, tuleb osata vaid korjata