Toiduuudised

Lihtsalt linnulihast 

Toidutare, 14. juuni 2013, 07:36
Koduselt suitsutatud part rabarberivinegretigaFoto: Rannamõisa Linnuliha
Rannamõisa Linnuliha esitles sel nädalal uusi ideid kanaliha valmistamisest koos uue retseptiraamatuga Ragne Värgi sulest.  "Lihtsalt linnulihast" pakub kiireid ja koduseid roogi kanast-kalkunist pardini ning läbivaks ideeks on, et linnuliha ei taha ületöötlemist ega ülekuumutamist.

Seega soovitab Rannamõisa Linnuliha teha ise marinaade, kasutades selleks nii palju eestimaist toorainet kui vähegi võimalik (magus tšillikaste on hea, aga kuusevõrse- või kadakamarjasiiurup on ka vägevad). Linnuliha vajab maitsete ligitõmbamiseks kümmekond minutit ja seega valmib roog ruttu ning jääb nii väga hõrk. Kes aga linnulihast peenemaid maitseid otsib, siis neile pakume uudistamiseks kaks uut keerukamat retsepti.
Ahjuterriin
Koduselt suitsutatud part rabarberivinegretiga
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee