Koduselt suitsutatud part rabarberivinegretigaFoto: Rannamõisa Linnuliha
Toiduuudised
14. juuni 2013, 07:36

Lihtsalt linnulihast

Rannamõisa Linnuliha esitles sel nädalal uusi ideid kanaliha valmistamisest koos uue retseptiraamatuga Ragne Värgi sulest.  "Lihtsalt linnulihast" pakub kiireid ja koduseid roogi kanast-kalkunist pardini ning läbivaks ideeks on, et linnuliha ei taha ületöötlemist ega ülekuumutamist.

Seega soovitab Rannamõisa Linnuliha teha ise marinaade, kasutades selleks nii palju eestimaist toorainet kui vähegi võimalik (magus tšillikaste on hea, aga kuusevõrse- või kadakamarjasiiurup on ka vägevad). Linnuliha vajab maitsete ligitõmbamiseks kümmekond minutit ja seega valmib roog ruttu ning jääb nii väga hõrk. Kes aga linnulihast peenemaid maitseid otsib, siis neile pakume uudistamiseks kaks uut keerukamat retsepti.
Ahjuterriin
Koduselt suitsutatud part rabarberivinegretiga