Vajad:
1 tass nisujahu
1 sl küpsetuspulbrit
1 muna
1 tass piima
1 korgitäis küpsetusõli.
Taigna valmistamine:
* sega kuivad koostisosad kahvliga segamini
* sega märjad koostisosad kahvliga segamini
* kalla need kokku ja sega kahvliga põhjalikult segamini
* lisa segule seni vett, kuni lusikalt tainast kaussi voolata lastes tekib taigna pinnale õhuke taignasegu riba.
Pannkookide küpsetamine:
* niisuta pabersalvrätti küpsetusõliga ja hõõru pann sellega (seest) sisse
* aseta pann pliidile keskmisele kuumusele
* kalla pannile niipalju tainast, et moodustuks umbes kümnesentimeetrise diameetriga pannkoogid
* kui kookide peale tekivad üle kogu pinna mullikesed, siis pööra need ümber
* lase kookidel kerkida ja eemalda need pannilt.
Serveerimine:
* moosi, mee, kondenspiima, šokolaadimäärde või suhkruga
* singikuubikute ja ketšupi või suitsulõhe ja majoneesiga.
Kommentaarid (0)