Toiduuudised
21. august 2017, 11:00

COOP KOKAKOOL | Erineva kattega bruschetta'd

Kõik vajalikud koostisosad saad mugavalt   paari klikiga koju tellida Coopi e-poest.

Kõik vajalikud koostisosad saad mugavalt   paari klikiga koju tellida Coopi e-poest.

Kohaletoimetamine Tallinnas ja Harjumaal. Kontrolli, kas teenindame Sinu aadressi.

Vaja läheb (kogused on mõeldud kahele):

  • ciabatta sai
  • õhuke prosciutto-viil 2 tk
  • melon 0,125 tk
  • väike keedetud peet 0,5 tk
  • kitsejuust 100 g
  • ricotta 2 spl
  • suur pirn 0,5 tk
  • kreeka pähklid 0,5 peotäit
  • oliiviõli, palsamiäädikas
  • rukola, röstitud seedermänniseemned
  • sool, must pipar, mesi

Bruschetta’d prosciutto ja meloniga

Nirista röstitud ciabatta’le veidi oliiviõli, laota peale singiviilud ja õhukesed meloniviilud. Piserda peale palsamiäädikat.

Bruschetta’d kitsejuustu ja peediga

1. Sega marinaadiks kokku oliiviõli, peenelt hakitud küüslauk, palsamiäädikas ja hakitud pune.

2. Viiluta peet õhukeselt ja pane paariks tunniks marinaadi.

3. Aseta ciabatta’dele kitsejuustuviilud, sinna peale peediviilud, paar rukolalehte, seedermänniseemneid ja veidi peetidest üle jäänud marinaadi.

4. Määri röstitud ciabatta’le ricotta ning maitsesta veidikese soola ja pipraga. Juustule aseta õhukesed pirniviilud ja hakitud Kreeka pähklid. Nirista peale meetriibud.

Bruschetta’d ricotta ja pirniga

Määri röstitud ciabatta’le ricotta ning maitsesta veidikese soola ja pipraga. Juustule aseta õhukesed pirniviilud ja hakitud Kreeka pähklid. Nirista peale meetriibud.

Valmistusaeg ca 20 min

Retsepti allikas: Toidutare