Toiduuudised

ÕHTULEHE TEST I Grillid välja! Kiitus vorstimeistritele: ükski grillvorst ei küpsenud lõhki (2)

Kersti Eero, 29. aprill 2017 04:00
ABIVALMIS GRILLMEISTRID: Õhtulehe toimetus tänab Tallinna Teeninduskooli koka eriala 2. kursuse õpilasi ja õpetaja Diane Sarapuu-Kelderit. Pildilt (vasakult) esireas Julia Bhomrah, Katleen Roos, Gert Nesselmann, Jana Zjabkina ja Rene-Reitto Ismael ning nende selja Kevin Reimann, Oliver Aoveer, Artur Rae. Foto: Stanislav Moškov

Supermarketis võib grilltooteid juba meetritega mõõta. Kergendamaks valikuid vorstileti ees, proovis Õhtuleht oma järjekordsel pimetestil 11 uut toorvorsti. Parim neist võis koguda 80 punkti.

Vorste valides lähtusime kahest põhimõttest: et tegemist oleks uudistootega ja et ära saaks proovida võimalikult paljude vorstimeistrite käekirja. Kaks tootjat jäi siiski mängust välja.

Saaremaa lihatööstus on selleks hooajaks turule toonud grillverivorstid, mis meie arvates toorvorstidega päris võrreldavad pole ning Otepää Lihatööstuse Edgar toorvorste rohemündiga ühestki poest leida ei õnnestunud. Otepääle helistades selgus, et ükski kauplus neid oma sortimenti ei võtnudki.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

06.06.2019
ÕHTULEHE SUUR TOORVORSTITEST: õigel grillvorstil olgu krõmps kest ja maitsekas sisu
13.04.2017
Tervislik retseptiidee piknikuhooaja alguseks: vahemerehõngulised pancetta-tartaletid
03.04.2017
Neli nippi, kuidas sulajuustu süüa
21.05.2016
Peakokk soovitab: lihtsad ja toimivad grillinipid jaanipäevaks