ABIVALMIS GRILLMEISTRID: Õhtulehe toimetus tänab Tallinna Teeninduskooli koka eriala 2. kursuse õpilasi ja õpetaja Diane Sarapuu-Kelderit. Pildilt (vasakult) esireas Julia Bhomrah, Katleen Roos, Gert Nesselmann, Jana Zjabkina ja Rene-Reitto Ismael ning nende selja Kevin Reimann, Oliver Aoveer, Artur Rae. Foto: Stanislav Moškov
Kersti Eero 29. aprill 2017 04:00
Supermarketis võib grilltooteid juba meetritega mõõta. Kergendamaks valikuid vorstileti ees, proovis Õhtuleht oma järjekordsel pimetestil 11 uut toorvorsti. Parim neist võis koguda 80 punkti.

Supermarketis võib grilltooteid juba meetritega mõõta. Kergendamaks valikuid vorstileti ees, proovis Õhtuleht oma järjekordsel pimetestil 11 uut toorvorsti. Parim neist võis koguda 80 punkti.

Vorste valides lähtusime kahest põhimõttest: et tegemist oleks uudistootega ja et ära saaks proovida võimalikult paljude vorstimeistrite käekirja. Kaks tootjat jäi siiski mängust välja.

Saaremaa lihatööstus on selleks hooajaks turule toonud grillverivorstid, mis meie arvates toorvorstidega päris võrreldavad pole ning Otepää Lihatööstuse Edgar toorvorste rohemündiga ühestki poest leida ei õnnestunud. Otepääle helistades selgus, et ükski kauplus neid oma sortimenti ei võtnudki.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99