RETSEPT | Mahlased miniburgerid
Sul on vaja:
16 minikuklit
Kotletid:
1 suurem sibul
2 küüslauguküünt
1 sl oliiviõli praadimiseks
400 g head veisehakkliha
1 sl Dijoni sinepit
1 sl suitsumaitselist barbecue-kastet
veidi vett
veidi hakitud peterselli, soola ja pipart
Kaste:
4,5 sl majoneesi
0,5 sl Dijoni sinepit
Kuklite vahele:
jääsalatit
2 lihatomatit
1 punane sibul
6 marineeritud kurki
6–8 viilu Cheddari juustu
Tee nii:
1. Haki sibul ja küüslauk peenelt ning prae kuumas oliiviõlis klaasjaks.
2. Tõsta praetud sibul ja küüslauk kaussi. Lisa hakkliha, 1 sl sinepit, barbecue-kaste, veidi vett, sool-pipar ja petersell ning sega kõik korralikult läbi.
3. Vormi kotletitainast väiksed pätsikesed ja pruunista neid pannil või grillil mõlemalt poolt 2–3 minutit. Tõsta korraks grillile ka saiapoolikud.
4. Samal ajal sega kokku kaste ülejäänud sinepist ja majoneesist ning määri see kuklipoolikutele.
5. Rebi pooltele saiapoolikutele salatit. Aseta salatile pihv, tomativiilud, õhuke- sed sibularõngad, marineeritud kurgid, juustuviil ja teine saiapoolik. Serveeri kohe!