Foto: Laura Strandberg
Toiduuudised
18. märts 2023, 10:05

SÄÄSTUJUHT: pühapäevaks koorene lõhesupp, argiõhtuks retrohõnguline vorstikaste

Kas ka sina oled postkastis toidupoodide sooduspakkumiste lehti vaadates ohanud, et keegi võiks aidata välja raalida neist soodsaima? Toidutare ja Kliendilehed.ee tulevad siinkohal appi. Oleme sinu jaoks välja otsinud, milline võiks pakkumisi arvestades olla lähiajal sulle odavaim pood ning millised kaks maitsvat toitu jõuaksid kampaaniahindu kasutades lauale tavapärasest märksa soodsamalt.

Vaata pakkumisi www.kliendilehed.ee

Keeduvorstidele kehtib mitu kampaaniahinda Meie keti kauplustes ning hea hinnaga vorsti leiab ka Grossi ja Maxima poodidest. Sama hästi sobivad vorstikastme tegemiseks viinerid. Kõige odavamad viinerid on müügil Selveri kauplustes, 900 g pakk Rakvere pereviinerid maksab seal 2,49 eurot. Coopi keti kauplustest saab 800 g karbi Maks&Mooritsa väikesi viinereid kätte 3,49 euroga ja Meie keti poodidest 500 g karbi Rakvere viinerid 2,49 euroga.

Sestap võiks argiõhtul teha vorstikastet, mis nii mõnelgi seostub tõenäoliselt lapsepõlve ja lasteaiaga. Aga noorematel, kelles see aegumatu nõukaaja klassik nostalgilist meeleolu ei tekita, aitab vorstikaste end õigele lainele häälestada enne Mart Kivastiku filmi „Taevatrepp“ vaatamist. Kahtlemata räägib vorstikastme kasuks ka tema kiire valmimisaeg.

Vorstikastme retsepti vaata siit

Kliendilehtede pakkumisi silmas pidades on paras aeg süüa ka lõhet, näiteks keeta koorest kalasuppi. Rimi pakub kolmandiku võrra odavamalt jahutatud Norra lõhet (kilo hind 10,49 eurot), veerandi võrra odavamalt saab sealt kätte ka värske huntahvena (kilo hind 8,49 eurot).

Koorese kalasupi retsepti vaata siit

Aga kui kalaisu on suur, aga suppi keeta pole mahti, siis Selverist leiab võileiva peale hea hinnaga viilutatud külmsuitsu lõhefileed (350g pakk maksab 8,99 eurot). Coopis küsitakse sama suure paki vikerforellifilee viilude eest 7,99 eurot ja Rimis 9,99 eurot.

Uus hinnainfo jõuab Toidutare veebi juba kolmapäeval ehk 22. märtsil ja järgmisi Säästujuhi retsepte koos poodlemissoovitustega vaata siit järgmisel laupäeval ehk 25. märtsil.