VorstikasteFoto: Meeli Küttim
Lihatoidu retseptid
8. september 2013, 22:17

Vorstikaste

Üks aegumatu klassik nõukaajast, mis valmib kiiresti ja maitseb kuidagi...nostalgiliselt. 

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Keeduvorst või viiner
2 küünt Küüslauk
Õli
1 sl (kuhjaga) Nisujahu
3 dl Rõõsk koor 10%
Sool
Must pipar
Maitseroheline (hakitud)

Valmistamine
1. Tükelda vorst või viinerid kuubikuteks ning pruunista pannil õli sees koos hakitud küüslauguga. Lisa jahu ning prae kergelt läbi. Kalla peale koor ning lase keema tõusta. Maitsesta soola ja pipraga ning lase vaiksel tulel mõni minut haududa.
2. Serveeri kas kartulipüree või keedetud kartulitega ning puista peale hakitud maitserohelist.