Lihatoidu retseptid

Vorstikaste 

Tuuli Mathisen, 8. september 2013, 22:17
VorstikasteFoto: Meeli Küttim
Üks aegumatu klassik nõukaajast, mis valmib kiiresti ja maitseb kuidagi...nostalgiliselt. 

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Keeduvorst või viiner
2 küünt Küüslauk
Õli
1 sl (kuhjaga) Nisujahu
3 dl Rõõsk koor 10%
Sool
Must pipar
Maitseroheline (hakitud)

Valmistamine
1. Tükelda vorst või viinerid kuubikuteks ning pruunista pannil õli sees koos hakitud küüslauguga. Lisa jahu ning prae kergelt läbi. Kalla peale koor ning lase keema tõusta. Maitsesta soola ja pipraga ning lase vaiksel tulel mõni minut haududa.
2. Serveeri kas kartulipüree või keedetud kartulitega ning puista peale hakitud maitserohelist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee