Foto: Kollaaž (pildid Jaan Heinmaa, Stanislav Moškov)
Kersti Eero 16. jaanuar 2023 13:16

„Rupsid on kindlasti soodsamad kui liha. Välja arvatud vast veiserupsid, need on sealihaga suht samas hinnaklassis,“ ütleb Kodukirja köögitoimetaja Pille Enden. „Samas inimesed sageli ei tea, kuidas neid valmistada. Aga kindlasti takistab neid söömast ka eelarvamus,“ tõdeb ta, et kui pelgalt proovida, jääb nii mõnigi hea asi ka avastamata.

Kui varem piirdus rupsivalik suurpoodides vaid maksaga, siis viimastel aastatel leiab sealt kanasüdameid ja -pugusid, sea- ja veisesüdant ning -keelt, seajalgu, kooti ning kui veab, siis isegi sea- ja veisesaba.

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • 8 digiväljaande lugemisõiguse
  • Üle 1300 tellijale mõeldud artikli kuus
  • Jagada tellimust 4 sõbraga
  • Võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99