Foto: Kollaaž (pildid Jaan Heinmaa, Stanislav Moškov)
, 16. jaanuar 2023 13:16
„Rupsid on kindlasti soodsamad kui liha. Välja arvatud vast veiserupsid, need on sealihaga suht samas hinnaklassis,“ ütleb Kodukirja köögitoimetaja Pille Enden. „Samas inimesed sageli ei tea, kuidas neid valmistada. Aga kindlasti takistab neid söömast ka eelarvamus,“ tõdeb ta, et kui pelgalt proovida, jääb nii mõnigi hea asi ka avastamata.
Kui varem piirdus rupsivalik suurpoodides vaid maksaga, siis viimastel aastatel leiab sealt kanasüdameid ja -pugusid, sea- ja veisesüdant ning -keelt, seajalgu, kooti ning kui veab, siis isegi sea- ja veisesaba.
Edasi lugemiseks:
VÕIDA RAHA!
Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad
Vaata võimalusi
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (1)