Kes teeb, see jõuab: Olgugi et Getteril on pagarikojaga rohkelt tegemist, jõuab naine olla vabatahtlik ka päästeametis. Koroonaajal valmistas ta meditsiinitöötajatele süüa, vajaminevad toorained kogus ta kokku annetuste teel.

Foto: Maria Kilk
Toiduuudised
28. mai 2022, 15:01

KÜPSETA NAGU SAIAPALEES! Kuulus pagar Getter Madison soovitab: siidine ja luksuslik rabarberi-frangipane ja šokolaadipisaratega küpsised (1)

Aprillikuu alguses aastaseks saanud Saiapalee Tüümian on Tartu linnas asuv armas pagarikoda, mis on kujunenud paljude saiasõprade lemmikuks.

Aastapäevad tagasi, kui koroona veel suuri numbreid näitas ning enamik toidukohti ellujäämise nimel võitles, otsustas tartlanna Getter Madison (31) avada oma esimese pagarikoja. Ja tal läks õnneks! Kuigi piirangud olid suured, osutus eestlaste saialembus suuremaks: küpsetisi osteti kaasa, aga telliti ka toidutellimisäppide kaudu.

Söögitegemine käib Getteriga kokku. Mõni aasta tagasi alustas ta oma toidublogi kirjutamist, sellega kaasnes rohkelt kokkamist lähedastele. Ühel hetkel tekkis tema toitude vastu nii suur huvi, et tellimusi sadas kui varrukast. Naine registreeris oma koduköögi ametlikult ja muudkui täitis tellimusi. Ent huvilisi aina tekkis ja tekkis!

Edasi lugemiseks: