Foto: Kai Kodasma Kai Kodasma, 16. märts 2023 15:10Artišokk on üks igavesti põneva välimusega leid köögiviljaletis. Kummalise välimusega vili kisub ostma juba uudishimust, aga kas ta ka süüa kõlbab? Mida sellest teha saab ja milleks ta sobib? Teeme tutvust!Kust pärit?Edasi lugemiseks:VÕIDA RAHA!Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saadVaata võimalusiligipääsu kogu Õhtulehe tasulisele sisulevähem reklaamijagada lugemisõigust nelja sõbragavõimaluse võita 100 € lisatulu kuusNäita vähem1 € / kuu11.99 € / kuu-92%TelliOsta üks artikkelÜhe artikli lugemisõigusÜhe artikli lugemisõigusNäita vähem3.99 OstaTellimus olemas? Logi sisseajakiri Tiiu
Kommentaarid (0)