VAID VIIS KOOSTISOSA | Mündise kohupiimaga nostalgiline mustikasupp
Värskendav münt, kreemine kohupiim, kodumaine mesi ja mahedad metsamustikad – rohkem ei olegi ideaalseks suvemagustoiduks vaja!
Supp valmib 10 minutiga!
Mustikasupp (neljale):
300 g mustikaid
400 ml vett
1 sl kartulitärklist
1,5 sl vedelat mett
Mündine kohupiimakreem:
väike peotäis värsket münti
400 g kohupiimakreemi
1 sl vedelat mett
Valmista magustoitu nii:
1. Jättes mõne marja kaunistamiseks, tõsta mustikad koos veega potti ja kuumuta keemiseni.
2. Keeda mustikaid 5 minutit, seejärel sega tärklis vähese veega ja nirista pidevalt segades mustikate sekka. Kuumuta mustikaid mõni sekund, ning võta pott kohe tulelt, kui supp on paksenenud.
3. Lisa supile 1,5 sl mett ja sega see ühtlaselt laiali.
4. Mündise kohupiimakreemi tegemiseks haki münt peenelt ning sega kohupiima ja meega.
5. Serveeri mustikasuppi soojalt või jahtunult koos kohupiimakreemiga.
Kommentaarid (0)