Toiduuudised

MAIUSTA MÕNUGA | 21. juuli on kreembrülee päev! 

Kai Kodasma, 20. juuli 2021 15:52
Foto: Kai Kodasma

Kreembrülee on rikkalikult kreemine magustoit, mida katab spetsiaalse põleti abil tekitatud kuldne karamellikiht. Mina hakkasin brüleemagustoite valmistama mõne aasta eest, kui sain köögipõleti jõulukingituseks. 

Ütlen ausalt, et ikka üsna mitu satsi läks aia taha, enne kui õnnestus saavutada ideaalse konsistentsiga kreembrülee. Peamine põhjus oli üleküpsetamine, mis muutis siidise kreemi munapudruks. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

07.05.2018
Kookose-brüleekreem granadilliga
09.11.2017
Kreembrülee ehk brüleekreem
29.05.2017
Brüleekreemiga maasikad
15.03.2013
Brüleekreemikook mangoga