Toiduuudised
16. detsember 2020, 06:00

Naistelehe köögiuudised: vaheldust süldile, nõude sekkar ja talupood veebis

MAITSESüldile vahelduseksRannamõisa üllatab talvisel hooajal uute liharohkete tarrenditega, mis on mõnus vaheldus harjumuspärasele sea- või kanasüldile. Valikust leiad kaks põnevat madala kalorsusega toodet: pardiliha tarrendis ja kalkuniliha tarrendis. Mõlemad sisaldavad ohtralt liha, sobides hästi pidupäevalauale, kartulisalati kõrvale, traditsioonilise keedukartuli kaaslaseks, leiva peale või niisama kohe karbist maiustamiseks – võimalusi on palju.150grammine pakk maksab 1.30 ringis.

PÕNEV
E-pood nõudefännile


Kui sul on nõrkus kaunite nõude vastu, oled parasjagu kingituste otsingul või tunned huvi toidufotograafia vastu, tasub kindlasti piiluda uhiuude Koogikahvli veebipoodi. Sealt saad osta hoolega valitud ja erilisi teise ringi nõusid, spetsiaalselt toidupildistamiseks mõeldud pildistamisaluseid ja suuri efektseid lõuendil fotoprinte. Põnev!
Mine uudista veebilehel Koogikahvel.com.

SOOVITAME
Külasta virtuaalset talutoiduturgu


Millal sa viimati ostsid toitu otse talunikult? Nüüd on sul see võimalus, kusjuures isegi kodust lahkumata. E-turg on avatud veebilehel Pood.talutoit.ee. See pole traditsiooniline e-pood, vaid koht, kus talunikud müüvad oma toitu isiklikult, justnagu oleksid päris turul. Igal tootjal on jutustada oma lugu ja iga tootja toode on omamoodi eriline ning põnev. Tutvu kindlasti ka e-turul olevate tootjate profiilide ja nende lugudega! Lisaks on pühade ajal e-turul olemas ka kategooria «Jõulueri», kust leiab toredaid jõulutooteid ja kinkekarpe.