Kerge kanaliha on koduseks karantiiniajaks ja suve lähenedes igati sobiv kui lahja roog, eriti kui see on valmistatud koos rohke lillkapsaga. Kanapada sobib serveerida nii kartulite kui riisiga.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
50-55 minutit
Koostisosad
4 tk Nahata kanakints või 600g kana kintsuliha
2 tk Küüslauguküüs
2 spl Või
3 dl Kanapuljong
400 g Lillkapsas
100 g Toorjuust
Hakitud petersell ja till
Sool
Must pipar
4 tk Nahata kanakints või 600g kana kintsuliha
2 tk Küüslauguküüs
2 spl Või
3 dl Kanapuljong
400 g Lillkapsas
100 g Toorjuust
Hakitud petersell ja till
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Tükelda kanaliha suupärasteks tükkideks. Koori ja haki sibul ning küüslauk.
2. Pruunista kanatükid pannil 1 sl võis ja tõsta haudepotti. Lisa 1 sl võid, hauta sibul ja küüslauk klaasjaks ja tõsta samuti potti.
3. Kalla peale puljong, pane potti õisikuteks tükeldatud lillkapsas ja hauta kaane all 25-30 minutit.
4. Sega hulka toorjuust ja maitsesta soola ning pipraga. Sega hulka hakitud ürdid. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.
Kommentaarid (0)