Teeme kriisiajaks varusid: haug läheb marinaadiga purki
, 15. aprill 2020 18:25
Valmis. Foto: Priit Toomits
Kuna poodi ei saa (karantiin sai tegelikult küll läbi, aga me põhimõtteliselt ei käi praegu rahvarohketes paikades), siis revideerin kodust sügavkülma. Sealt vaatab vastu Ahvenamaal püütud haugifilee.
Kuna kotlette oleme juba teinud ja sellise koores hautatud asja järele hetkel isu ei ole, siis valmistame midagi, mis peab kauem vastu. Keegi ei tea, kui pikaks kriis venib ja süüa on vaja ka tulevikus, niisiis ajame haugi purki koos marinaadiga. Las seisab külmikus nii pool aastat ja siis – hääd isu!
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse