Valmis. Foto: Priit Toomits
Toiduuudised
15. aprill 2020, 18:25

Teeme kriisiajaks varusid: haug läheb marinaadiga purki

No nii, käes see siis ongi – karantiin. Toomits istub perega kodus luku taga ja Harry toob vajadusel ukse taha moonakoti või siis omatehtud sinki.

Kuna poodi ei saa (karantiin sai tegelikult küll läbi, aga me põhimõtteliselt ei käi praegu rahvarohketes paikades), siis revideerin kodust sügavkülma. Sealt vaatab vastu Ahvenamaal püütud haugifilee.

Kuna kotlette oleme juba teinud ja sellise koores hautatud asja järele hetkel isu ei ole, siis valmistame midagi, mis peab kauem vastu. Keegi ei tea, kui pikaks kriis venib ja süüa on vaja ka tulevikus, niisiis ajame haugi purki koos marinaadiga. Las seisab külmikus nii pool aastat ja siis – hääd isu!

Edasi lugemiseks: