kartuli-karri spinati ja munagaFoto: Jaan Heinmaa
13. aprill 2020, 11:38
Kartuli-karri spinati ja munaga
Hästi lihtne roog, kus aasiapärast maitset annab mõni meelepärane India purgikaste, näiteks vürtsikam Tikka Masala või mahedam kormakaste. Hea valmistada pärast lihavõttepühi, kui otsid söögiideid kausitäie värvitud munade kasutamiseks.
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
4 tk Keskmine kartul
1 prk Meelepärane India kaste, nt Tikka Masala või Koma (350g)
1 peotäis Värske spinat
2 tk Keedetud muna
1 tk Väike tšilli
Roheline sibul
Riis või juuretisesai lisandiks
4 tk Keskmine kartul
1 prk Meelepärane India kaste, nt Tikka Masala või Koma (350g)
1 peotäis Värske spinat
2 tk Keedetud muna
1 tk Väike tšilli
Roheline sibul
Riis või juuretisesai lisandiks
Valmistamine
1. Koori kartulid ja pane külma veega keema. Vala kaste teise potti ja kuumuta aeglaselt keemiseni. Lõika pehmeks keenud kartulid 4 sektoriks ja lisa koos spinatiga kastmesse. Koori munad, lõika pooleks ja pane potti. Tõsta pott pliidilt ära.
2. Haki tšilli ja roheline sibul. Jaga portsjonid kaussidesse ja puista hakitud tšillit-sibulat peale. Lisandiks sobib hästi riis, aga ka sinu lemmik juuretisesai.
Kommentaarid (0)