kartuli-karri spinati ja munagaFoto: Jaan Heinmaa
Tiina Lebane 13. aprill 2020 11:38
Hästi lihtne roog, kus aasiapärast maitset annab mõni meelepärane India purgikaste, näiteks vürtsikam Tikka Masala või mahedam kormakaste. Hea valmistada pärast lihavõttepühi, kui otsid söögiideid kausitäie värvitud munade kasutamiseks.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Keskmine kartul
1 prk Meelepärane India kaste, nt Tikka Masala või Koma (350g)
1 peotäis Värske spinat
2 tk Keedetud muna
1 tk Väike tšilli
Roheline sibul
Riis või juuretisesai lisandiks

Valmistamine

1. Koori kartulid ja pane külma veega keema. Vala kaste teise potti ja kuumuta aeglaselt keemiseni. Lõika pehmeks keenud kartulid 4 sektoriks ja lisa koos spinatiga kastmesse. Koori munad, lõika pooleks ja pane potti. Tõsta pott pliidilt ära.

2. Haki tšilli ja roheline sibul. Jaga portsjonid kaussidesse ja puista hakitud tšillit-sibulat peale. Lisandiks sobib hästi riis, aga ka sinu lemmik juuretisesai.