KOHUPIIMA-ABC | Millisest saab hea pasha, aga mis sobib küpsetamiseks?
, 3. aprill 2021 12:12
Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas!Foto: Chinh Le Duc / Unsplash
Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas ja ilma pashata ei kujutaks paljud meist kevadpühi ettegi. Poodides laieneb kohupiimade valik pidevalt, nii et alati ei teagi, millist sõrnikute või ahjukoogi tegemiseks võtta. Aitame neil vahet teha!
Tavaline teraline kohupiim
Kohupiima valmistamiseks kuumutatakse hapendatud piima või lõssi (rasvatut piima) ning lisatakse juuretist, et piimavalk kaseiin kalgenduks ning moodustuksid kohupiimaterakesed.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse