Toiduuudised

SÄÄSTA TOITU | Kuidas hoida piima, leiba ja salatit värskena 

Toidutare, 6. aprill 2020 11:12
LeibFoto: HEIKO KRUUSI

Kriisiajal, mil kauplustes tuleb võimalikult harva käia, on kergesti riknevate toiduainete nagu piim, leib ja salatikraam pikemaajaline säilitus ülioluline. Järgi neid nippe ja sa võid oma produktidest kauem rõõmu tunda.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

06.07.2021
TOIDU SÄILITAMISE NIPID: kui kaua miski koduses majapidamises vastu peab
25.12.2020
Iga asja jaoks oma säilitusnõu! Kuidas valida ja mis materjali eelistada?
25.04.2020
JUURETISELEIB: miks vahel tuleb leib hapu ja vahel tikub „seepi“ jääma?
03.04.2020
ALGAJA KODUKOKA ABC: kuidas kokata nii, et toit on maitsev ja köök puhas (samal ajal)