Toiduuudised

ALGAJA KODUKOKA ABC: kuidas kokata nii, et toit on maitsev ja köök puhas (samal ajal) 

Toimetas Manona Paris, 3. aprill 2020 12:36
Mice en placeFoto: Katie Smith/Unsplash
Kuidas teha süüa nii, et jõuaks ka kodukontoris, -koolis ja lasteaias hakkama saada, söök oleks maitsev ja õnnestuks ning, mis vaat et kõige tähtsam – tulemuseks oleks ka puhas köök.

Tegelikult pole see sugugi raske. Selleks tasub kiigata profikokkade nippide poole, kust on palju õppida, kui tahta teha süüa kiirelt, soodsalt ja võimalikult puhtalt.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

20.08.2021
KUI EI TEA, MIDA SÜÜA TEHA: 10 kiirestivalmivat rooga, siit leiad midagi just täna õhtuks
06.06.2021
TOIDU SÄILITAMISE NIPID: kui kaua miski koduses majapidamises vastu peab
24.04.2020
KOKKUHOIDLIK KOKKAJA | 10 kevadist maitsvat ja soodsat õhtusöögi ideed
07.03.2020
ALGAJA KODUKOKA ABC | Nipid, kuidas profi kombel oma rooga maitsta ja täiuslikumaks muuta