Retseptid

Belgia hommikusöögiomlett 

Toidutare, 27. veebruar 2020, 10:07
Foto: Teet Malsroos
Belgia hommikusöögiomlett

Kogus: ühele

Koostisosad
4 tk Spargel
20 g Suitsulõhe
1 tk Ploomtomat
Roheline sibul
Till
2 tk Muna
20 ml Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
10 g Gouda juust

Valmistamine

1. Lõika sparglid, lõhe ja tomat väikesteks kuubikuteks ja haki maitseroheline. Prae kuumal õlitatud pannil mõni minut.

2. Klopi munad vahukoore, soola ja pipraga. Vala munasegu pannile. Prae, kuni servad on hüübinud, aga segu veel keskelt vedel.

3. Lükka pannilabida abil poolkuukujuliseks, pane paariks minutiks 200kraadisesse ahju. Kummuta, põhi ülalpool, taldrikule ja libista pannilabida abil veel korraks kuumale pannile. Serveerimisel riputa peale riivjuustu.