Puder on popp nii hommiku-, lõuna- kui õhtueinena
, 17. märts 2020 09:39
Toorpuder rukkihelveste, kohupiima ja vaarikategaFoto: Jaan Heinmaa
Pudrul on meie hommikumenüüs kindel roll – see annab rikkalikult energiat. Ent nagu kogu toidumaailm, on muutunud ka pudrud. Klassika saab põnevama maitse ja kaunima ilme, aga ka väärtuslikuma sisu, kui lisada köögivilja, marju, seemneid või pähkleid. Sel moel võib puder olla ka lõuna- või õhtueineks.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse