Restoran Oko Viimsis. Pizza.Foto: Tiina Kõrtsini
Toiduuudised
19. veebruar 2020, 13:42

PALUN SEGADA! Restoranides ja hotellides toimub märtsis avatud uste nädal

23.–27. märtsil korraldab hotellide ja restoranide liit teistkordselt majutuse ja toitlustuse sektoris töötamist ning karjäärivõimalusi tutvustava nädala "Palun segada".  Alanud on noortegruppide registreerimine ekskursioonidele restoranidesse, hotellidesse ja spaadesse Tallinnas, Tartus, Pärnus, Haabneemes ja Laulasmaal.

"Eriti oodatud on noored, keda huvitab sel alal õppimine või töötamine. 45minutilised ekskursioonid annavad hea ülevaate meie sektoris töötamise köögipoolest,“ ütles meediale saadetud teate vahendusel Eesti hotellide ja restoranide liidu (EHRL) tegevdirektor Maarika Liivamägi.

"Igal kevadel tuleb paljudel neist otsustada, kuhu edasi õppima minna ning kiirelt läheneb ka suvine koolivaheaeg, mil paljud noored leiavad ajutist tööd just majutus- ja toitlustussektorist,“ selgitas nädala toimumise ideed Maarika Liivamägi.

Aktsiooniga on liitunud nii Eesti tipprestoranid ja hotellid ning mitmed uued ja põnevad hotellid. Noori ootavad ekskursioonile NOA ja NOA Chef’s Hall restoranid, Leib Restoran, Tuljak, Konrad, MEKK, Tchaikovsky, Lore Bistroo ja Oko resto.

Hotellidest avavad uksed Centennal, Hektor Container Hotel, Dorpat, L’Ermitage, Telegraaf, London, Palace, Kreutzwaldi, Swissotel Tallinn, Sokos Hotel Viru, Pärnu Hotell, Radisson Blu Hotel Olümpia, Savoy Boutique Hotel, Park Inn by Radisson Central Tallinn, Metropol Spa Hotell ja Metropol Hotell, V spaahotell ja konverentskeskus, Hestia Hotel Laulasmaa Spa.

„Palun segada“ nädala ekskursioonidele saavad noored liituda nii omaalgatuslikult kui ka klassiga. Oodatud on põhikoolide,  kesk- ja kutsekoolide õpilased ja nende juhendajad. 

EHRLi kuulub 198 Eesti hotelli ja toitlustusasutust.