KIIRE KLÕPS: Selle suhtes, kas toidu pildistamine on tasuta turundus restoranile või mõrv maitseelamusele, pole kokkadel ühist seisukohta. Aga kui juba pildistada, siis püüda ka võimalikult ilus ja isuäratav kaader saada.  Foto: Panthermedia
Toiduuudised
9. veebruar 2020, 17:52

Tippkokk: 90% inimesi haarab restoranis enne nutitelefoni kui noa ja kahvli

„Kui teatris suudavad inimesed telefoninäppimisest loobuda, siis restoranis mitte,“ tõdeb Ammende Villa peakokk Herkki Ruubel, et 90% inimesi haarab restoranis enne nutitelefoni kui noa ja kahvli. 

„Kui teatris suudavad inimesed telefoninäppimisest loobuda, siis restoranis mitte,“ tõdeb Ammende Villa peakokk Herkki Ruubel, et 90% inimesi haarab restoranis enne nutitelefoni kui noa ja kahvli. 

„Keskmine toidu eluiga on pärast köögist lahkumist neli minutit, aga keskmine pildistamise aeg on tõenäoliselt pikem. Ja siis hakatakse pilti kohe ka Instagrami üles laadima. Kahjuks nii mõnigi kord tahab inimene näidata, et ma käisin selles või tolles restos söömas, talle on toiduelamusest olulisem toidukoht kui staatuse sümbol. Aga kokk on talle 48 tundi ribi küpsetanud,“ soovitab Herkki suunamudijatel jt kirglikel fotograafidel oma sebimist ka koka pilguga vaadata.

Edasi lugemiseks: