SAMAS VAIMUS: Restoran Ribe on alati TRW-l osalenud, nüüd lööb kaasa ka Ribe peakoka Rado Mitro teine „lapsuke“ – alles kevadel avatud Radio.  Foto: Erki Pärnaku
Toiduuudised
26. oktoober 2019, 00:01

Kokkuhoidliku gurmeeralli mööda Eesti paremaid restorane

Säästlik saab toidunaudingutele anduda vähemalt kaheksa korda aastas. Lumepalli lükkas 2011. aastal veerema Tallinna restoranide nädal (TRW), nüüd on hea võimalus tavapärasest märksa soodsamalt tutvuda pealinna peenemates restoranides pakutavaga juba neli korda aastas. Lisaks tasub toiduhuvilistel sügiseti põigata Saaremaale, Pärnusse ja Võrru ning südatalvel võtta kurss Tartu. 

Säästlik saab toidunaudingutele anduda vähemalt kaheksa korda aastas. Lumepalli lükkas 2011. aastal veerema Tallinna restoranide nädal, nüüd on hea võimalus tavapärasest märksa soodsamalt tutvuda pealinna peenemates restoranides pakutavaga juba neli korda aastas. Lisaks tasub toiduhuvilistel sügiseti põigata Saaremaale, Pärnusse ja Võrru ning südatalvel võtta kurss Tartu. 

Nädala pärast algab Tallinna restoranide nädal ja seda juba 12. korda. Üle paarikümne aasta tagasi USAs alguse saanud traditsioon jõudis Eestisse 2011. aastal, kui Tallinn oli Euroopa kultuuripealinn. 

Edasi lugemiseks: