NAGU BRONEERINGUS KIRJAS: Vältimaks tooraine raiskamist, teeb restoran Noa kokkadearmee ettevalmistusi täpselt broneeringutele vastavalt.Foto: Priit Simson/Ekspress Meedia
Eesti uudised
4. oktoober 2019, 21:35

Sarihilinejad, värisege! Restoranid saavad internetis külaliste kohta märkmeid teha

Kõik teavad, et restoranikülastajaile meeldib seal kogetu kohta arvustusi kirjutada. Aga mis juhtuks, kui ka restoranitöötajad oma klientidest kirjutaksid? Tegelikult on selline süsteem juba kasutusel.

Kõik teavad, et restoranikülastajaile meeldib seal kogetu kohta arvustusi kirjutada. Aga mis juhtuks, kui ka restoranitöötajad oma klientidest kirjutaksid? Tegelikult on selline süsteem juba kasutusel.

Populaarsemasse restorani minnes on hea tava laud ette broneerida. Üks võimalus selleks on veebikeskkond DinnerBooking, mis lubab agaramatel restoranidel klientide kohta märkmeid teha.   

Mida külalistest siis kirjutatakse? Ilmselgelt ei meeldi ühelegi kliendile mõte sellest, et keegi tema jaoks erilist ja isiklikku õhtusööki arvustama hakkab. Ent kuigi küsimus kõlab provotseerivalt, on vastus, nagu ikka, eluliselt igav. Restorane Noa, Oko, Paju Villa ning Tuljak omava Siigur Group’i peasommeljee Sander Kink selgitab, et märkmelahtrit kasutatakse selleks, et tähendada üles külaliste allergia- ja muu toitumisinfo. Ja seda sujuvama teeninduse huvides. Ta toob näite restoranist, mille menüüs on toidukirjeldused lakoonilised ja seda, kas roas on spetsiifilisemaid allergeene, polegi võimalik toidukaardist välja lugeda. Siis ongi  suureks abiks, kui klient saab juba lauda broneerides oma terviseinfo kirja panna.

Edasi lugemiseks: