, 12. september 2019 06:00
Purgikese puljongipulbri tegemine nõuab perenaiselt küll paar tundi aega, ent see-eest valmib väärt kraam: maitselt tummine ja täiesti naturaalne.

Purgikese puljongipulbri tegemine nõuab perenaiselt küll paar tundi aega, ent see-eest valmib väärt kraam: maitselt tummine ja täiesti naturaalne.
Kogus: 1 väike purgitäis
Puhasta porgandid, seened ja sellerid ning aja läbi hakkmasina. Pane saadud mass laia põhjaga mittenakkuvasse panni ja kuumuta aeg-ajalt segades keskmisel tulel umbes 45 minutit või kuni saad üsna kuivapoolse massi. Kui moodustuvad tükid ja segu hakkab põhja külge jääma, tõsta pann pliidilt.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad ligipääsu Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Käsitöö, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo, Eesti Metsa, Kalale! Looduses ja Ristiku Ristsõnade tasulistele artiklitele. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)