Toiduuudised
12. september 2019, 06:00

SUVEMAITSED PURKI | Kodune puljongipulber

Purgikese puljongipulbri tegemine nõuab perenaiselt küll paar tundi aega, ent see-eest valmib väärt kraam: maitselt tummine ja täiesti naturaalne.

Purgikese puljongipulbri tegemine nõuab perenaiselt küll paar tundi aega, ent see-eest valmib väärt kraam: maitselt tummine ja täiesti naturaalne.

Kogus: 1 väike purgitäis

Puhasta porgandid, seened ja sellerid ning aja läbi hakkmasina. Pane saadud mass laia põhjaga mittenakkuvasse panni ja kuumuta aeg-ajalt segades keskmisel tulel umbes 45 minutit või kuni saad üsna kuivapoolse massi. Kui moodustuvad tükid ja segu hakkab põhja külge jääma, tõsta pann pliidilt.

Edasi lugemiseks: