Toiduuudised

Pühapäevane ahvatlus: suitsukalasalat röstleivaga (1)

Laura Strandberg, 11. august 2019 13:38
August on kalasõpradele teada ka kui mõnus angerja- ja lestakuu. Just nüüd tasub neid turul kalaletist küsida ja kiirelt valmiva kodutoiduna nautida.Foto: Laura Strandberg
August on kalasõpradele teada ka kui mõnus angerja- ja lestakuu. Just nüüd tasub neid turul kalaletist küsida ja kiirelt valmiva kodutoiduna nautida.

Vaja läheb (neljale):

  • 250 g suitsukala (näiteks angerjas, lest või särg)
  • 4 muna
  • 1 sibul
  • punt tilli
  • 60 g majoneesi
  • serveerimiseks röstleiba

Valmista suitsukalasalatit nii:
1. Eemalda luud, puhasta ja tee kala väiksemateks tükkideks.
2. Keeda, koori ja tükelda kahvliga munad.
3. Haki peeneks sibul ja till.
4. Sega kõik koostisosad kokku ja naudi koos sooja röstleivaga!

NIPP!
Sobib ideaalselt ka saia või näkileivaga! 

Samal teemal

07.01.2020
TALVEPIMEDUSE VASTU: mahlane valge kala õhetava herne-oasalatiga
11.08.2019
14 nippi, et liha ja kala suitsutamine hästi õnnestuks
13.06.2019
Tõeline nostalgiaretsept: kuldkollaseks praetud räimed
07.05.2019
Kui maitsev! Suvikõrvitsaviilud avokaadokreemi ja kala või krevettidega