August on kalasõpradele teada ka kui mõnus angerja- ja lestakuu. Just nüüd tasub neid turul kalaletist küsida ja kiirelt valmiva kodutoiduna nautida.Foto: Laura Strandberg
Toiduuudised
11. august 2019, 13:38

Pühapäevane ahvatlus: suitsukalasalat röstleivaga (1)

August on kalasõpradele teada ka kui mõnus angerja- ja lestakuu. Just nüüd tasub neid turul kalaletist küsida ja kiirelt valmiva kodutoiduna nautida.

Vaja läheb (neljale):

  • 250 g suitsukala (näiteks angerjas, lest või särg)
  • 4 muna
  • 1 sibul
  • punt tilli
  • 60 g majoneesi
  • serveerimiseks röstleiba

Valmista suitsukalasalatit nii:
1. Eemalda luud, puhasta ja tee kala väiksemateks tükkideks.
2. Keeda, koori ja tükelda kahvliga munad.
3. Haki peeneks sibul ja till.
4. Sega kõik koostisosad kokku ja naudi koos sooja röstleivaga!

NIPP!
Sobib ideaalselt ka saia või näkileivaga!