Toiduuudised

Parem kui poes! Tummine kakaopuding, mis valmib koduköögis kõigest 15 minutiga 

Laura Strandberg, 8. august 2019 07:07
Nüüd tasub puding järele proovida ka neil, kes tavaliselt poepudingut ei naudi.Foto: Laura Strandberg
Nüüd tasub puding järele proovida ka neil, kes tavaliselt poepudingut ei naudi. Kodus tehtu on poekaubaga võrreldes uskumatult täidlase maitsega ning just parajalt magus.

Vaja läheb (neljale):

  • 500 ml piima
  • 1 kuhjaga sl kakaod
  • näpuotsatäis soola
  • 80 g suhkrut
  • 200 ml vett
  • 40 g tärklist

Valmista pudingut nii:
1. Kuumuta potis piim peaaegu keema. Seejärel lisa pidevalt segades kakao, sool ja suhkur ning kuumuta, kuni need on lahustunud.
2. Sega eraldi anumas omavahel tärklis ja külm vesi.
3. Eemalda pott tulelt ja lisa sinna pidevalt segades tärklise-veesegu.
4. Kuumuta, kuni segu pakseneb. Seejärel jahuta veidi, vala kaussidesse
ja lase lõplikult jahtuda.

Puding valmib 15 minutiga.

Oluline teada!
Ära lase pudingul keema minna!

Samal teemal

22.12.2019
NOSTALGILINE TOIT: vanaemade jõulupasteet
15.12.2019
Eriti hõrk maius: tšilli ja vaarikaga šokolaaditahvlid
02.11.2019
Iga maiasmoka unistus: kodune banaani-kooreiirisemaius ehk banoffee
06.10.2019
RETSEPT | Slaavi köögi kullavaramu: sidrunimekiga linnupiimakommid