Pitsa - orgasmFoto: PantherMedia/Scanpix
Toiduuudised
11. august 2019, 17:18

KAS TOIT VÕIB TUUA ORGASMI? Inimkatsel olid üllatavad tagajärjed (4)

Orgasmipäeva puhul tasub meenutada, kuidas kõigest mõned aastad tagasi teatas hinnatud näitlejanna Helen Mirren, et tema arusaam orgasmist on pudel head veini ja Austraalias müüdav Penguini šokolaad. 

Briti kõmuleht The Sun proovis asja järele ning siin on nende tulemused kasvavas järjestuses.

Krõpsud. 

Kartulikrõpsud sisaldavad sageli toidulisandeid (naatriumglutamaat), mis panevad neid rohkem ja rohkem ahmima. The Suni katsetaja teatas nende söömise järel siiski tõredalt, et nii kaugel pole ta orgasmist iial olnud, kui peale pakitäie krõpsude söömist. Niiet tänan ei! 

Burger

Ajaleht otsustas minna täispangale ja hankis peene lambapihvi ja sinihallitusjuustuga burgeri... Ning see ei mõjunud kohe kuidagi. No kohe üldsee mitte - liiga palju võõraid maitseid.

Trühvlid

Ahh, kuid nende metsase ja tummise maitsega (seened) peab oskama harjuda! Katsetaja tunnistas ausalt, et peale šampanja ja trühvlite tõhusamat mekkimist hakkas tal iiveldama.  

Penguini šokolaad

Dame Heleni katasis jättis kõmulehe kirjatsura külmaks. Nojah, see on šoks - pealt piimašokolaadine, seest vahvline ja kreemine. Napakas paber kah. Kah mul asi.

Kuivatatud kala

Testija tunnistab, et armasab neid, on võimeline kuivatatud kalalaastude kotigi seestpoolt üle limpsima. Niiet orgasm oli üsna lähedal. Meil - kas mäletate kuivatatud kalmaare ja nende menukust?

Vein

Ahhaa, testimiseks osteti kallim pudel kui testija tavaliselt tarbib. Tulemus oli ootuspärane - testija tunnistab, et orgasmi küll ei tulnud, aga ega see väga kaugele ka jäänud. 

Ekläär

Juba esimesest ampsust sulas eklääri kreem nagu unistus testija suus. Kuniks koogike otsa saab, tunneb testija, et on täis, purjus ja õnnelikum kui kunagi varem. Vahest see ongi orgasm?

Pitsa 

Üks hea krõbekuldne-rasvaläikeline pitsa on näljase unistus ja võib kutsuda esile paraja katarsise. Mõnuoiged, kogu muu unustamine, kasvav isu, higist tilkuv laup, õhetavad palged, säravad silmad - nojah, eks see vaatepilt näeb välja nagu orgasm. Testija tunnistas seda ausalt ka.