Liiga magus on ja miks ei teinud nad naturaalset rukkileiba, ilma seemneteta. Olen mitu korda küsinud, aga ei. Lätlased ja leedulased suudavad teha tõesti head rukkileiba ja turul müüa, meie omad mitte. Ja ikka ainult maltoosiga. Nii et mõneti loogiline, et selline tootmine vastu ei pea. Kõik siiski ei taha seemneleiba.
Olen ostnud Muhu leiba kahest kohast ja peab ütlema,et maitsed olid täiesti erinevad .Telliskivis oli väga maitsev kahjuks jääb kaugele aga Balta turul leib ei kõlba kuhugi ja muidugi on ta ikkagi kallis seda enam,et kauplustes saab maitsvat ja odavamat.Valik on suur näitseks avastasin täitera vormileiva nimega Ruks kahjuks Rimi poes seda ei ole aga Selveris ja Maxsimas on .
No ei olnud poes enam sama leib mis alguses oli. Ostsin seda peamiselt seetõttu et sel oli lisaks hea leiva maitsele krõbe koorik. Jaekettidesse sellist leiba enam ei jõudnud. Väiketootjast suurtootjaks saamine on arenguhüpe mida kõik head tegijad kahjuks ei suuda teha sest see oskus mis viis neid senise eduni ei aita enam edasi.
Firma ämber ja kirstunael oli ja on laienemine ilma pädeva personalist ja ilma kvaliteedikontrollita. Mõnedes müügikohtades on leib sama hea nagu niiöelda originaal mis firma kuulsaks tegi , mõnedes kohtades leib ei erine põrmugi mingi suvalise tootja maitsetust pooleeurosest
Kas keegi tõesti usub et leivapoe pidamine saab jääda kasumisse? Koduõlle pood, vegani pood , juurvilja pood, liha pood, kala pood jne jne päev otsa sõidan mööda poode et kotitäis sööki koju saada?
Võitlus halli majandusega on olnud võidukas ja seni ringelnud rahamass on kenasti riigi poolt kokku kogutud ja omadele jagatud. Rahval enam raha ei ole ja see tuleb nüüd bumerangina tagasi. Midagi sarnast tegid hiinlased kui vaenlasest 1958. aastal Mao Zedongi juhtimisel jagu saadi.
Ilmselt teil on õnnelik võimalus osta seda leiba õigete tegijatega filiaalist kus leib on nii nagu originaalis olema peab. Aga kahjuks paljudes kohtades tehakse ja müüakse plönni.
KOMMENTAARID (31)