Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
HEA SIGA, POLE VIGA: kuidas leida just kõige kvaliteetsem sealihatükk
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
Khm
28. mai 2019, 12:06
Iga elav kude sisaldab vett. Muidu oleksime kõik kuivikud.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Rakvere liha
28. mai 2019, 11:16
Rasv rasvaks, aga kust see vesi sinna satub? Praadimise ajal voolab palju vett välja ja vahub, ja mitte ainult hakkliha puhul.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (2)