21.05.2016 Kalamaja päevad ja hoovikohvikudFoto: Tiina Kõrtsini
Toidutare 19. mai 2019 09:26
Nii et – kellel on soovi ja võimalust suvel ette võtta midagi enamat kui rannas pikutamine, on üks südamega tehtud kohvik igati väärt katsetamist, kirjutab Evelin Ilves oma sellenädalases kolumnis Toidutares. 

Ühes heas suvekohvikus võiks lõuna ajal saada ka suppi. Evelin jagabki sestap toreda külmsupiretsepti, mida võid oma fantaasialennuga alati ise täiendada:

2 pikka värsket kurki

1 roheline suvikõrvits

2 küpset avokaadot

2 küüslauguküünt

2 rohelist õuna

1 laimi mahl

kui soovid vedelamat suppi, lisa vett või taimset piima (mandli, kaera)

hakitud maitserohelist, soovi korral hakitud keedumuna

Blenderda rohelised köögiviljad siidiseks püreeks, jahuta külmikus vähemalt 2 tundi või ka enam ning serveeri koos rohke maitserohelise ja munaga. Naudi tõelist värsket vitamiinipommi!